Samlad information om Coronaviruset - Covid 19

På denna sida samlar vi information och länkar för dig som har frågor gällande Coronaviruset. För senaste aktuella information om viruset och dess utveckling hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten.

Detta gör Haninge Bostäder i samband med Coronaviruset:

Alla som jobbar på Haninge Bostäder och våra samarbetspartners stannar hemma vid symtom, även om de är lindriga. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. De som har möjlighet att jobba hemifrån gör detta.

För att hjälpa till att minska smittspridningen av Coronaviruset vill vi göra några tillfälliga förändringar i vår Kundtjänst.

  • Vi tar inte emot spontanbesök, utan ber er boka en tid via telefon eller mejl.
  • Vi tar endast in 2 personer i taget i receptionen
  • Vi håller avstånd och tar inte i hand.

Detta för din, vår och våra medmänniskors skull.

Du når oss som vanligt mån-tors 9.00 – 11.45 på telefon 08-606 89 00 eller via E-post: info@haningebostader.se

Felanmälan gör du på mina sidor när du är inloggad eller ringer 08-606 89 00.

Vid akuta ärenden efter kontorstid ringer du vår störnings- och fastighetsjour

på 08-124 550 91.

Här kan du följa Haninge kommuns beredskap gällande Coronaviruset - Covid 19

länk till Haninge kommuns websida.

Har du frågor om coronaviruset kan du dygnet runt ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Du hittar även tillförlitlig information hos Folkhälsomyndigheten och Krisinformation.se. Dessutom ger Vårdguiden 1177 tydliga anvisningar kring hur man tar kontakt med vården på ett tryggt och säkert sätt.

 

Röda Korset - Är du orolig för dig själv eller någon i din närhet och vill prata med någon om hur du påverkas av coronakrisen? I stödtelefonen svarar personer som har utbildning i psykologisk första hjälpen och förståelse för den nuvarande situationen. Röda Korset är en organisation med stor erfarenhet av kriser och katastrofer. Tillsammans är vi starkare! Ring oss på telefon 0771-900 800 Måndag–fredag klockan 12:00–16:00 Alla samtal är anonyma.  Röda korsets hemsida

 

Information på fler språk? 

Hos Folkhälsomyndigheten hittar du information på olika språk om covid-19 och hur du skyddar dig och andra från smitta.

Information in other languages

For information in other languages on how to protect yourself and others from spread of infection, please visit The Public Health Agency of Sweden's website. You also find information on Vårdguiden 1177