Nycklar & Porttelefon

Priser låsbyte, nycklar & brickor

Vi följer Sveriges allmännyttas prislista 2023

 

  • Pris för låsbyte är olika för olika områden och beror på vilket lås och hur många lås. Priset varierar från ca 1500 kr – 3500 kr
  • Nycklar till källare, cykelrum, barnvagnsrum, lägenhetsförråd 450 kr.
  • Nycklar till postboxar/motorvärmare 160 kr.
  • Bokningscylinder till tvättstugan 450 kr.
  • Elektroniska brickor 160 kr.
Elektroniska brickor

Om du kommer förbi på våra öppettider kan du byta en trasig bricka mot en ny utan kostnad, eller köpa en till. Kontraktsinnehavaren behöver då ha med sig en giltig legitimation. Om en ombud kommer, behöver ombudet ha med sig kontraktsinnehavarens legitimation, sin egen legitimation samt en fullmakt. Kostnaden för brickan läggs på nästkommande hyresavi.

 

Utelåst? Tappat nycklar? Kontakta låssmed.

Vi har inga huvudnycklar, så om du tappat bort en nyckel eller behöver fler behöver du själv kontakta en låssmed. Kopior på nyckel till din lägenhet kan du göra hos en låssmed eller nyckelbar (OBS! Du som bor på Rosgården, Folkparken, Skansvägen och Dalarövägen 26 A, kan inte göra egna kopior, Du måste då kontakta din kundförvaltare först.) Ha gärna extranycklar hos någon som du känner som bor i närheten. Är det något problem med själva låset? Det fixar vi. 

Så här fungerar din porttelefon

Din besökare letar fram ditt namn på porttelefonens display och trycker på knappen vid namnet för att ringa upp dig. Det ringer då hos dig och du svarar som vanligt. När du svarat i telefonen trycker du på siffran 5 på telefonens display för att öppna entrédörren. Din besökare kommer då in och kan besöka dig.

Förutsättningen för att porttelefonen ska fungera är att du meddelat oss vilket telefonnummer som ska ringas upp. Varje lägenhet får ha max två nummer i porttelefonen. Byter du nummer måste du meddela oss det nya numret. Du skickar då ett mejl till info@haningebostader.se från din mejl som du har registrerad på mina sidor. Detta är för din säkerhet.

 

 

  •  Bor du på Moränvägen 3 A-C och 68 A-C eller på Skansvägen har du fast svarstelefon i din lägenhet som endast är kopplad till ditt namn, inte ditt mobilnummer.