Lediga tjänster på Haninge Bostäder AB

 Haninge Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag med stort hjärta. Vi äger och förvaltar fastigheter från Tungelsta och Dalarö i söder till Vega och Vendelsö i norr. Haninge Bostäders uppgift är att bygga och erbjuda trivsamma lägenheter i trevliga boendemiljöer. Vi äger och förvaltar ca 2400 lägenheter. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och en stor möjlighet att få utveckla och utvecklasMed Haninge Bostäders starka värdegrund och med hållbarhetsfrågorna i centrum har bolaget siktet inställt på att vara den attraktivaste hyresvärden på Södertörn.

Vill du utveckla och utvecklas med oss?

Vi söker just nu:

 

Bostadschef - Vi har skapat en ny roll där du som bostadschef ansvarar för att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Som bostadschef får du en nyckelroll i Haninge Bostäders kundnära organisation där du som medlem i ledningsgruppen även är med och strategiskt sätter mål för hela verksamheten.

Du leder en grupp på 10 personer bestående av bovärdar, miljövärdar och reparatörer. Dina medarbetare möter dagligen våra hyresgäster ute i områdena och tillsammans får ni en viktig uppgift att fortsätta arbeta mot vår ambition att bli den attraktivaste hyresvärden på Södertörn.

Som Bostadschef har du driftnettoansvar för våra fastigheter och säkerställer att daglig drift och service fungerar.

Bostadschefen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen på Haninge Bostäder.

I denna rekrytering samarbetar Haninge Bostäder med Experis Engineering. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel på +46730211833, hakan.kempel@se.experis.com eller Anna Setterberg på +4672-5598129, anna.setterberg@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Här söker du tjänsten som bostadschef

 

ProjektledareHaninge Bostäder söker dig som är en erfaren projektledare och/eller entreprenadupphandlare/underhållsplanerare. Du arbetar nära kunden och hyresgästerna vilket medför att det är viktigt att du är utåtriktad, social och trivs med att skapa och underhålla kontakter. Rollen är mångfasetterad med mycket möjlighet att själv påverka din vardag, att du är flexibel och driven är därför viktiga egenskaper hos dig.

I den här rekryteringen samarbetar Haninge Bostäder med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel på +46730211833, hakan.kempel@se.experis.com eller Anna Setterberg på +4672-5598129, anna.setterberg@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Här söker du tjänsten som projektledare

 

 MålareNu söker vi en självgående och innovativ målare som vill vara med på vår pågående resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden på Södertörn.

Du som söker:
Har troligtvis en gymnasial utbildning inom måleri med dig.
Har dokumenterad erfarenhet av måleri och tapetsering.
Arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att arbeta självständigt.
Tycker om att jobba med människor och har förståelse för hur viktig kunden är.
Har ett positivt sätt och försöker alltid hitta lösningar samt bidrar till ett gott samarbete.
Har B-körkort och IT-vana.

I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Louisa Björklund på telefon 073 420 55 13 eller e-post louisa.bjorklund@arenapersonal.com.

Här söker du tjänsten som målare