Viktigt att betala hyran i tid

Din hyra

Hyran ska alltid betalas i förskott och vara inbetald senast den sista vardagen i månaden. Det är viktigt att du betalar in hyran i tid. Obetalda hyror skickas till inkassobolag för hantering. Tänk på att du är skyldig att betala din hyra oberoende om du fått din hyresavi eller inte.

mina sidor hittar du både din senaste hyresavi samt det OCR-nummer du ska ange när du betalar via internet.

Autogiro

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att betala din hyra. Därför erbjuder vi dig att kostnadsfritt ansluta dig till autogiro. Genom autogiro kommer dina hyresinbetalningar att ske automatiskt på rätt dag. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto. Saknas det pengar helt eller delvis på kontot blir inte hyran betald och då är det viktigt att du betalar in hyran på annat sätt.

Vill du ansluta dig till Autogiro, skriver du ut och fyller i blanketten: Blankett för autogiro, och postar eller lämnar in den till kundtjänst på Rudsjöterrassen 5, plan 9.

Betalar du in hyran på annat sätt använder du vårt bankgiro nummer 5547-8184. Det är då viktigt att du anger OCR numret som du hittar på mina sidor så vi ser att inbetalningen kommer från just dig.

E-faktura

Du kan också enkelt betala hyran via elektronisk faktura, så kallad e-faktura, som du får direkt i din internetbank. Med e-faktura får du dina räkningar samlade i internetbanken, vilket ger dig kontroll och överblick över obetalda och betalda räkningar. Dessutom är det miljövänligt!