Boblad

Haninge Bostäder 70 år

Det ska naturligtvis uppmärksammas med en folder om och med oss.

Med ett innehåll om ett tryggt och hållbart boende.

 Här kan du läsa hela 70-års broschyren digitalt, eller så finns den att hämta i vår kundtjänst.

 

 Bobladet nr 1 - 2020

Detta års första boblad handlar dels om att köpa och sälja begagnade kläder vilket är bra för vår miljö, dels om hur du gör för att träffa nya vänner via Kompis Sverige. Vi tar även upp var du hör av dig om du upplever eller ser våld  i hemmet som ökar under kriser som nu när vi har en pandemi som pågår.

 

 

 Bobladet nr 2 - 2019

I bobladet nr 2 - 2019 handlar det mycket om att våra hyresgäster nu kan får göra tillval i deras kök, på b.la luckor, bänkskivor och handtag. Vilket är mycket efterfrågat av våra hyresgäster. Vi skriver även om den viktiga boken Huskurage som delas ut i brevlådan till alla våra hyresgäster. Vi visar också lite bilder på hur fint ungdomarna i Västerhaninge gjorde när de sommarjobbade i sitt närområde.

 

 

 Bobladet nr 1 - 2019

Första bobladet för i år handlar om projekt sommarjobb för ungdomar vi genomförde med mycket lyckat resultat sommaren som var. Vi uppmärksammar även Birgitta som har varit hyresgäst hos oss i hela 50 år! Vår VD Anders Gillberg skriver om att utvecklas och om vår övergång till öppet fibernät. Vi kikar även närmare på några nya medarbetare och tackar av några pensionärer.

 

 

Bobladet nr 2 - 2018

Temat denna gång handlar om att Haninge Bostäder har fyllt 70 år, vi välkomnar nya medarbetare samt avtackar de som varit med länge och nu går i pension. Vi tar även upp viktiga ämnen som Huskurage - Från misstanke, till omtanke.

 

 

 

 

Bobladet nr 1 - 2018

Bobladets tema handlar om nyproduktionen i Jordbro, ett tryggare jordbro samt om sophanteringen.

Bobladet 1.18 sid 2

 

Bobladet nr 2 - 2017
Bobladets tema handlar om svenska med baby vars mål är sammanföra människor från olika kulturer och bakgrund.

 

 

Bobladet nr 1 - 2017
Bobladets tema handlar om policyn Huskurage som Haninge Bostäder har antagit med målet att förhindra våld i nära relationer.

Nr 1 - 2017

 

Bobladet nr 2 - 2016
Bobladets tema handlar om miljöstationen på Tungelstavägen där vår boende Tommy avhjälpt sopkaoset samt målningsarbeten i våra områden.

Nr 2 - 2016

 

Bobladet nr 1 - 2016
Bobladets tema handlar om nyproduktion och nya gårdar i Jordbro samt Börje Gustafsson, boende hos Haninge Bostäder i 60 år.

Nr 1 - 2016

 

Bobladet nr 2 - 2015
Bobladets tema handlar om vad som gäller vid andrahandsuthyrning, den militära verksamheten på Berga, samt årets Torghandlare Martin boendes hos oss. 

 Nr 2 - 2015

 

Bobladet nr 1 - 2015
Bobladets tema handlar om Årsta slott, bilpooler samt rivning och nyproduktion på Moränvägen.

 

Nr 1 - 2015

 

Bobladet nr 2 - 2014
Bobladets tema handlar om vad du får och inte får göra för arbeten i din lägenhet, tomtytor i Rosgården samt receptförslag från boende i vårt bestånd.

Nr 2 - 2014

 


Bobladet nr 1 - 2014
Bobladets tema handlar om en Levande skärgård på Ornö samt de 91 nyproducerade hyresrätter vi var först med i den nya stadsdelen Vega.

Bobladet Nr 1 - 2014